
Kolekcja Kultur Drobnoustrojów Przemysłowych
Centrum Zasobów Mikrobiologicznych Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego oferuje w sprzedaży szlachetne drożdże winiarskie i miodowe o unikalnych właściwościach do produkcji win i miodów pitnych, otrzymywanych w Zakładzie Mikrobiologii.
W ofercie szeroki wybór drożdży do wytwarzania win wytrawnych, półwytrawnych, półsłodkich, słodkich i bardzo słodkich oraz miodów pitnych.
Oferujemy:
- Suszone preparaty drożdży winiarskich wraz z pożywką rasy: Bingen, Bordeaux, Burgund, Chablis, Madera, Malaga, Tokay, Porzeczka, Portwein, Sherry
- Suszony preparat drożdży miodowych
Sprzedaż prowadzona jest w budynku Instytutu w Zakładzie Mikrobiologii:
ul. Rakowiecka 36, na pierwszym piętrze w pokoju 110, w godzinach 8:00-15:30 (płatność na miejscu tylko gotówką)oraz na życzenie klienta wysyłkowo, z doliczeniem opłaty za wysyłkę.
Kontakt i zamówienia pod numerami telefonów:
