Obraz 1

Kolekcja Kultur Drobnoustrojów Przemysłowych

Centrum Zasobów Mikrobiologicznych Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego oferuje w sprzedaży szlachetne drożdże winiarskie i miodowe o unikalnych właściwościach do produkcji win i miodów pitnych, otrzymywanych w Zakładzie Mikrobiologii.

W ofercie szeroki wybór drożdży do wytwarzania win wytrawnych, półwytrawnych, półsłodkich, słodkich i bardzo słodkich oraz miodów pitnych.

Oferujemy:

  • Suszone preparaty drożdży winiarskich wraz z pożywką rasy: Bingen, Bordeaux, Burgund, Chablis, Madera, Malaga, Tokay, Porzeczka, Portwein, Sherry
  • Suszony preparat drożdży miodowych

Sprzedaż prowadzona jest w budynku Instytutu w Zakładzie Mikrobiologii:

ul. Rakowiecka 36, na pierwszym piętrze w pokoju 110, w godzinach 8:00-15:30 (płatność na miejscu tylko gotówką)

oraz na życzenie klienta wysyłkowo, z doliczeniem opłaty za wysyłkę.

Kontakt i zamówienia pod numerami telefonów:

Obraz 2